۲۳ غذاي معروف جزيره قشم و هرمز كه بايد در سفر امتحان كنيد
احتمالا شما هم با ما در تورلين هم نظر هستيد كه سفر چه شخصي چه با تور گردشگري، چه شمال ايران، چه جنوب و يا غرب و شرق كشور، در هر صورتي هيجان انگيز و لذت بخش بوده و جان تازه اي به انسان مي بخشد.
خيلي از افراد اينطور فكر مي كنند كه با رفتن به يك شهر و منطقه جديد بايد تمام زمان خود را به ديدن جاذبه هاي طبيعي، تاريخي، فرهنگي و توريستي اختصاص بدهند و كمترين زمان ممكن را براي استراحت و غذا بگذارند، اما در مقابل هستند افرادي كه تنها به وجه شكم و خواب مي پردازند و چندان رغبتي به گشت و گذار و ماجراجويي در سفر ندارند. بهتر است كه حد تعادلي بين اين دو حالت وجود داشته باشد، اما در نهايت هر آنچه كه موجب لذت و شادي شما در سفر مي شود، بهترين گزينه براي شما خواهد بود.
اگر مطلب قبلي تورلين يعني ۱۵ جاذبه برتر جزيره قشم را خوانده باشيد، حتما مي دانيد كه ديدني هاي قشم فوق العاده استثنايي بوده و سفري زيبا و خاطره انگيز را براي شما به تصوير مي كشد. اما تورهاي قشم تنها به جاذبه هاي گردشگري اين جزيره زيبا محدود نمي شود و شامل بخش جذاب ديگري به نام شكم گردي نيز هست.
در صورتي كه شما هم مثل من هميشه دوست داريد تا در سفرها و تورهاي گردشگري غذاهاي جديد و بومي منطقه را امتحان كنيد و به قول معروف به شكم خود بهاي ويژه اي بدهيد، با ما همراه باشيد تا در ادامه مطلب شما را با غذاهاي معروف قشم و غذاهاي محلي و سنتي قشم و هرمز آشنا كنيم.
از همين ابتدا لازم است به شما بگوييم كه پايه بسياري از غذاهاي معروف جنوب ايران ماهي و شيلات است؛ بنابراين اگر اهل ماهي و ميگوي جنوب باشيد، هر روز تورهاي شكم گردي قشم براي شما رويايي خواهد بود و اگر هم طرفدار ماهي و غذاهاي دريايي نباشيد، غذاهاي محلي و سنتي قشم براي شما محدودتر مي شود، اما باز هم از طعم آنها لذت خواهيد برد.
۱) ماهي برشته – كباب ذغالي
يكي از غذاهاي محلي و سنتي قشم ماهي برشته است كه طرفداران زيادي دارد. در طبخ اين غذا از انواع ماهي سنگسر، بياح، گاريز، سرخو، هور، زرده و يا ساردين استفاده مي شود.
جنوبي ها براي درست كردن ماهي برشته داخل شكم ماهي را خالي كرده و با انواع سبزي هاي معطر، پياز و ادويه پر مي كنند، سپس آنرا در يك ظرف و بر روي شعله آتش قرار مي دهند. البته اگر ماهي برشته شما از نوع ساردين باشد، به طور درسته پخته مي شود.
ماهي برشته را از يك ساعت قبل طبخ، نمك مي زنند تا كاملاً نمك را به خود جذب كند، سپس آنرا بر روي فويل داغ فلزي قرار مي دهند تا به خوبي با آتش پخته و آماده شود. بدون شك ماهي برشته يا همان كباب ذغالي يكي از غذاهاي معروف قشم است كه بايد طعم آنرا در سفر به اين جزيره زيبا امتحان كرد.
برچسب: ،