غذاهاي محلي قشم | طعم خوب غذاهاي قشم در سفر شما به جنوب
جزيره قشم يكي از جزاير زيباي خليج فارس است كه در دهه هاي اخير به عنوان يكي از مكان هاي توريستي ايران مورد استقبال گردشگران قرار گرفته است. اگر به جزيره بزرگ قشم سفر كرديد، خوب است كه علاوه بر گشت و گذار در جزيره و تماشاي جاذبه هاي ديدني آن سري به رستوران هاي سنتي و غذاخوري هاي محلي قشم نيز بزنيد و طعم غذاهاي قشم را بچشيد. عنكاس، برنج ديشو، نان توموشي و ... از جمله غذاهاي قشم هستند كه خوردن آن ها مي تواند خاطره سفر به اين جزيره را تا مدت ها در ذهنتان تازه نگه دارد. با ما همراه باشيد تا با تعدادي از اين غذاهاي محلي قشم و بعضي از غذاهاي سنتي قشم و دستور پخت آن ها آشنا شويد.
ماهي برشته
از مجموعه غذاهاي محلي قشم ماهي برشته يا كباب ذغالي بوده كه همان طور كه از نامش پيداست، غذايي است كه با ماهي تهيه مي شود. براي درست كردن اين غذا از مجموعه غذاهاي قشم از ماهي هاي بزرگي مانند سنگسر، سرخو استفاده مي كنند. ابتدا شكم ماهي را خالي كرده و درون آن را با تركيبي از گشنيز، شويد، پياز خردشده، فلفل سبز و ادويه پر مي كنند. سپس ماهي را بر روي ورقه هاي فلزي كه بر روي آتش قرار داده اند، كباب مي كنند. معمولا اين كار بر روي ذغال انجام مي شود، اما مي توان بر روي شعله گاز نيز ماهي را كباب كرد. پس از كباب كردن، ماهي را در يك ظرف دربسته قرار داده و چند قطره آب بر روي آن مي ريزند. با انجام اين كار، بخار ماهي داغ باعث چسبيدن روغن به زير پوست ماهي شده و هنگام مصرف پوست ماهي به راحتي از گوشت آن جدا خواهد شد. اين غذا از مجمموعه غذاهاي سنتي قشم به دليل طبع سرد ماهي معمولا به همراه خرما يا رطب خورده مي شود.
برچسب: ،